O nama

o nama
Zdravi i lepi

Razmazite sebe tretmanima u DetoxLand-u. Zaslužujete da zračite i osećate se dobro.
Jedini siguran način da promenite svoj život jeste da promenite svoj životni stil.
Budite svesni da dugoročni uspeh zavisi od stalnih malih promena u vašem svakodnevnom životu.

Program za mršavljenje

Započinjanje sa mršavljenjem mora negde započeti i najteži je prvi korak, i znajte da to nije samo vaš lični osećaj. Naši programi mršavljenja motivisaće vas na tom putu pružajući vam brzinu potrebnu za postizanje i održavanje zdrave telesne težine.

Programi mršavljenja u DetoxLandu 

Znamo da se dijeta često oseća kao bitka između vas i vašeg apetita. Vreme je da pobedite u tom ratu – jednom zauvek – dijetom koju ćete lako sprovoditi jer je po vašem izboru i koju ćete voleti. Online softverski programi kreirani od strane licenciranih stručnjaka stoprocentna su podrška i vodič na putu do vaše idealne težine i zdravlja.

Izaberite plan koji vam najviše odgovara

Poslovica kaže, „Stare navike teško umiru“ – kada je u pitanju zdravija ishrana, mi vam olakšavamo da stare navike preobrazite u nove koje će biti vaša najvažnija životna investicija u sebe..

Činjenica je da svi imamo svoje jedinstvene potrebe za određenom hranom. Imajući ovo u vidu nudimo vam jedinstvene programe mršavljenja, svaki sa svojim pristupom visoko efikasnoj dijeti.

Naš jednostavan za upotrebu sveobuhvatan softver prati vašu bio-metriku, pruža prilagođene planove obroka i pruža analizu istorije vaše ishrane

Na osnovu precizno izračunatih procena vaših kalorijskih i prehrambenih potreba naš program vam štedi vreme i osigurava pravilnu i dobro uravnoteženu ishranu.

Program vam takođe omogućuje da pratite ostvarivanje svojih ciljeva, iz nedelje u nedelju. Biometrijski testovi vam omogućuje da pratite gubitak težine, procenat telesne masti, merenje obima i još mnogo toga, svako poboljšanje i napredak.

Detoxland centar za mršavljenje nudi vam rešenja da pronađete svoju zdravu težinu i kroz inovativne tehnologije – nehirurške tretmane.

DetoxLand Center za mršavljenje omogućava vam postizanje i održavanje zdrave telesne težine. Budući da je svačija borba drugačija, prilagođavamo holistički plan vašem telu, umu i duhu. Vaš plan može uključivati program mršavljenja , nehirurške tretmane ili kombinaciju oba.

Detoksikacija

Kada donesete odluku o prelasku na zdraviji stil života, počnite sa detoksikacijom kod nas. Dubok detoks tela pomaže da vam telo bolje funkcioniše na svim nivoima, fizičkom, energetskom, mentalnom, duhovnom i emocionalnom.

Estetika lica

Naša filozofija estetike lica je da poboljšamo prirodnu lepotu i osvežimo dušu. Shvatamo da je ovo veliki korak za mnoge, ali od trenutka kada uđete u naš salon, osećaćete se opušteno. Vaš cilj je da izgledate najbolje moguće, naš cilj je da vaše iskustvo bude najbolje moguće.

U Detoxland centru primenjujemo jedinstvene pristupe mršavljenju, antiejdžingu i detoksikaciji – UVERITE SE !

Rezervišite svoje besplatno personalizovano savetovanje još danas .
Svaka osoba ima jedinstvene potrebe i izazove u pogledu životnog stila koje treba uzeti u obzir pri izradi uspešnog programa mršavljenja. Pomoći ćemo vam da odaberete program mršavljenja koji je baš za vas. Prilagodićemo program mršavljenja koji odgovara vašem stilu života, rada, aktivnosti. Usresredićemo se na plan koji će vam pomoći da napravite dugoročne promene!

Zakažite besplatne konsultacije

o nama

Kontakt forma