Gernetic’s program

Gernetic’s

Laboratorije Gernetic’s Synteses (LABO-GER.S) nalaze se u Francuskoj u oblasti koja se zoveGer. Labo-Ger.s. Ekološka sredina idealna je za stvaranje jedinstvene, nove linije za negu kože koja je osmišljena tako da uvažava principe anatomije i fiziologije kože i tela.Posle 17 godina intenzivnog istraživačkog rada, 1978. godine, francuski biolog i gerontolog Dr. Laporte otkriva značajan koncept na polju nege kože povezujući gerontologiju i genetiku.GERnétics je napravio pravu revoluciju u svetu lepote i zdravlja.

Etiologija

Ljudsko telo se sastoji od milion ćelija. Svaka ćelija ima specifični biološki sastav i limitiran životni vek. Hrana koju dajemo ćeliji odlučuje o tome da li ćemo stariti dostojanstveno ili prevremeno.

Da li ste ikada videli nezdravu osobu sa lepim tenom? Koža je ogledalo onoga što se događa unutar organizma. Nova nauka Ortomolekularnamedicina (Nutricionistička medicina) bavi se prevencijom i lečenjem bolesti putem pravilne ishrane. GERnétics International je već 49 godina pionir u Ortomolekularnoj medicini. Međutim, ograničava svoju primenu samo na negu kože.

Dr Laporte, zajednosa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake ćelije ljudskog tela u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekularna masa i zapremina mogu biti apsorbovane od strane kože. Svi ovi sastojci (vitamini i minerali, oligoelementi, amino kiseline) moraju da odgovaraju biološkom sastavu ćelije da bi regenerisale tkivo.

Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu. Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu potrebu lica, grudi i tela, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti.

Gernetic’s proizvodi rešavaju najkomplikovanije probleme oboljenja kože kao što su psorijaza, ekcemi, akne, ožiljci, opekotine, celulit, strije, a služe i za negu zdrave kože.

Veoma napredna tehnologija!

Gernetic’s primenjuje i kombinuje principe nekoliko alternativnih metoda u izradi svojih preparata:o BIOLOGIJA: Donosi bitne hranljive materije koje su potrebne ćelijama da bi ispravno funkcionisale.o HOMEOPATIJA: Minimalna količina daje najbolje rezultate – preterana upotreba proizvoda smanjuje efikasnost.o

  • FITO-AROMATERAPIJA: Korišćenje biljaka zbog njihovog terapeutskog dejstva.
  • VITAMINSKA I OLIGOTERAPIJA: Vitalni elementi nadoknađuju ono što nedostaje u ishrani.
  • ALGO TERAPIJA: Čist koncentrat hranljivih materija.
  • AMINOTERAPIJA: Jačanje strukture celog tela da bi se održalo i regenerisalo tkivo.

Metod

GERnétics metod zasniva se na tri glavna principa:

  • Koristi visoke tehnološke procese da obogati svoje proizvode sa što više prirodnih, aktivnih supstanci.
  • Razvija sinergijski pristup tretmanima koji omogućuju duboku penetraciju i veliku efikasnost.
  • Garantovani kvalitet postiže se testiranjem i kontrolom proizvoda, pre, za vreme i posle proizvodnje.

GERnétics proizvodi i tretmani mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta na svih pet kontinenata u 50 zemalja, čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku. GERnétics važi za jednu od najfinijih i najefikasnijih linija za negu.

Zakažite sastanak i počnite već od danas gubiti težinu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite zakazati sastanak,
nazovite 060-555-1755.