Gernetic’s – program za mršavljenje i celulit

adipo - gasto

Limfo tonik losion

priprema kožu za prijem drugih proizvoda za negu koji zatežu kožu, smanjuju kilograme, smanjuju strije, uklanjaju celulit.

Efekat opuštanja donosi olakšanje umornim nogama, čini da se osećate prijatno. Ovaj losion ubrzava mikrocirkulaciju, olakšava apsorpciju drugih proizvoda, izaziva hiperemiju i samim tim poboljšava efekte proizvoda za negu. Olakšava varenje i drenažu.

Aktivni sastojci: Biološko jedinjenje bogato aminokiselinama i oligoelementima, ekstrakti algi, divljeg kestena i ginsenga.

Kućna nega (ujutro i/ili uveče): Lympho se nanosi laganim pokretima nagore od stopala (obavezno naneti na tabane) do struka, a pre nanošenja drugih proizvoda za negu tela.

Vasco Artera

Preporučuje se za tretiranje problema koji nastaju kao posledica loše cirkulacije krvi, kao što su: otekle noge, zadržavanje vode i celulit.Vasco Artera krema za telo efikasno se bori protiv celulita tako što pospešuje mikrocirkulaciju, cirkulaciju krvi i vaskularizaciju.

Uklanja osećaj teških nogu (oticanje članaka i nogu). Ne postoji bolja krema za tretiranje celulita. Oslobađa organizam od mrtvih ćelija, ima prirodno diuretičko dejstvo što obezbeđuje bolju eliminaciju štetnih materija iz organizma. Sprečava zadržavanje vode u organizmu.

Dreniranje ima zarezultat eliminaciju mrtvih ćelija sa otpornih delova i eliminaciju celulita uz vidljivo zategnutu i atraktivnu figuru.

Aktivni sastojci: Biološka jedinjenja bogata proteinima, vitaminima, oligoelementima i aminokiselinama, biljni ekstrakti divljeg kestena, čempresa, cveta lipe, kamilice i aričoke, vitamini PP i E.

Kućna nega (ujutro i/ili uveče): Nakon nanošenja Lympho losiona, laganim pokretima umasirati 1 kafenu kašičicu kreme Vasco Artera i to na svaku nogu od stopala (obavezno naneti na tabane) do struka

Adipo Gasta

Krema za mršavljenje i oblikovanje tela balansiranjem i regulacijom digestivnog sistema čini telo vitkim i redukuje masne naslage, telesne masti. Njena ekstremno lagana tekstura osigurava brzo prodiranje hranljivih sastojaka.

Adipo Gasta krema preporučuje se ukoliko želite da skinete masne naslage sa određenog dela tela ili želite da izgubite kilograme čiji se nastanak vezuje za loše varenje, prejedanje, lošueliminaciju toksina, spor metabolizam.

Aktivni sastojci: Biološka jedinjenja bogata proteinima, vitamini A, B1 i B6 i inositol (vitamin I), oligoelementi i aminokiselineuključujući i glutamin i karnitin, ekstrakti algi bogati organskim jodom, biljni ekstrakti uključujući brezu, bršljan, arniku i bob.

Kućna nega (ujutro i/ili uveče): Nakon nanošenja losiona Lympho, nežno umasirati jednu kafenu kašičicu na tabane i na masne naslage uključujući stomak.

Somito

Mnogo različitih faktora utiče na slabljenje tonusa kože. Od velike je važnosti očuvati čvrstinu kože obezbeđivanjem elastičnosti kože. Somito sprečava opuštanje kože i stimuliše epidermalnu vitalnost. Somito krema za zatezanje kože se preporučuje da pomogne lokalno ili opšte zatezanje kože tela. Naročito je korisna za delove sklone opuštanju, kao što su butine, stomak, zadnjica i nadlaktice.

Aktivni sastojci: Biološko proteinsko jedinjenje, aminokiseline, fibrostil, oligoelementi uključujući kalcijum i magnezijum

Kućna nega (ujutro i/ili uveče):Svakodnevno, nakon nanošenja Lympho losiona nežno umasirati malu količinu Somito kreme na područja koja je potrebno tretirati.Nikad ne nanositi Somito ukoliko nije uklonjen tvrdokorni celulit ili većina celulita!

Zakažite sastanak i počnite već od danas gubiti težinu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite zakazati sastanak,
nazovite 060-555-1755.