Gernetic’s – program za grudi

Gernetic's za grudi

Tehnika nehirurškog podizanja, povećanja i smanjenja grudi pravi je ekskluzivitet, kako kod nas tako i u svetu. Tehnika je jednostavna a tajna je u superkoncentrovanom serumu i kremi koja snadbeva grudi hranljivim elementima kroz kožu, pojačavajući dejstvo aminokiselina, vitamina i elemenata. Serum i krema stimulišu metabolizam, mitohondrijalnu respiraciju, stimulišu kolagen i sintezu elastina, uravnotežuju fiziološki sistem. Svi sastojci su prirodnog porekla potpuno bezbedni

Gernetic’s tretmanom rešava se problem opuštenih grudi nastalih posle porođaja, dojenja, gubitka težine, godina, demineralizacije kože grudi.
Za postizanje optimalnih rezultata potrebno je u proseku 4-6 tretmana, eventualno u slučajevima ekstremno opuštene kože više od 6. Promene su vidljive odmah nakon tretmana. Grudi su primetno čvršće i koža je elastičnija.
Metod je 100% prirodan bez upotrebe hormona, preparati stimulišu mišiće grudi a same grudi dobijaju kompaktnu formu jer serum jača potporno tkivo grudi. Rezultati su najbliži rezultatima estetske hirurgije. Tretman se naročito preporučuje paralelno sa dijetom ukoliko je primenjujete kako grudi ne bi izgubile na tonusu po gubitku težine, kao i nakon završetka ciklusa dojenja kada se volumen grudi smanjuje.

Tretman se koristi i kod asimetrije grudi. Po završetku serije tretmana preporučuje se individualan program kućne nege za održavanje postignutih rezultata.

Seino tonik losion

Napravljen je od biljaka bogatih hranljivim sastojcima. Seino revitalizuje i jača tkivo grudi i priprema ga za prijem proizvoda odnosno priprema kožu za bolju apsorpciju aktivnih sastojaka drugih proizvoda za negu grudi. Seino se može koristiti i samostalno još od ranih tinejdžerskih godina, kako bi se tkivo grudi održalo u dobrom stanju.

Aktivni sastojci: Biološka jedinjenja bogata aminokiselinama, ekstrakti hmelja, hamemelisa i ginsenga

Kućna nega (ujutro i/ili uveče): Naneti malu količinu losiona na cele grudi pre nanošenja drugih proizvoda za negu grudi.

Serum Endo Special +

Preporučuje se za negu grudi kako bi se povratila ili očuvala čvrstina i balans. Pogodan je za male, velike ili opuštene grudi. Endo Special + obezbeđuje esencijalne hranljive sastojke koje održavaju elastičnost i tonus kože.

Aktivni sastojci: 100 % prirodni i organski – biljni ekstrakti uključujući rastavić, biološka jedinjenja bogata biopeptidima aminokiseline, vitamini i oligoelementi.

Kućna nega (1-3 puta nedeljno): Nakon nanošena Seino losiona naprskati serum Endo Special + 10 do 15 puta po celim grudima uključujući i bradavice. Nežno umasirati. Nakon toga naneti kremu Macro 2000.

Macro 2000

Nega grudi i njihov balans su u uskoj vezi sa opštim zdravstvenim stanjem žene i stanjem njene psihe. Ne možemo da odvojimo grudi od važnosti ishrane i funkcionisanja digestivnog sistema, a oni su svi zajedno povezani sa endokrinim sistemom i opštim zdravstvenim stanjem. Nedostaci u ishrani dovode do mnogih digestivnih poremećaja, poremećaja u ishrani, a poremećaj ishrane dovodi do nedostatka hranljivih materija u telu. Grudi trpe usled ovakve neravnoteže.

Žena koja želi da povrati ili održi balans ili harmoniju svojih grudi trebalo bi da koristi kremu Macro 2000.

Hranljiva i remineralizujuća krema. Aktivira kolagen i sintezu fibronektina, restruktuira punoću grudi i elastičnost.

Aktivni sastojci: Biopeptidi, kompleks 8 aminokiselina, folna kiselina, vitamin E, ekstrakti biljaka uključujući rastavić, miro, žalfiju, majčinu dušicu i čičak, morski ekstrakti (alge chlorella, spirulina, scenedosmes)

Kućna nega (ujutro ili uveče): Nakon nanošenja losiona Seino, naneti ¼ kafene kašičice kreme Macro 2000 preko celih grudi i umasirati laganim pokretima nagore.

Zakažite sastanak i počnite već od danas. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite zakazati sastanak,
nazovite 060-555-1755.