Lipo laser

lipo laser

100% neinvanzivni tretman za smanjenje masnih naslaga, detoksikaciju i oblikovanje figure

Tronedeljni program preoblikovanja tela / Lipo laser rogram

o Da biste osigurali najbolje rezultate :
Pijte puno vode pre i posle svakog tretmana, u toku dana min. 1L vode, ½ vaše težine u ozima
o Uzmite 400-500 niacina kao dopunu doručku svakog jutra. ( niacin može izazvati crvenilo i senzaciju u gornjem delu tela, ali će trajati samo 10-20 min)
Izbegavajte alkohol i pića sa visokim nivoom šećera
o Nemojte jesti 2 sata pre ili 2 sata posle tretmana
Tretmane planirati na svakih 36-72 sata
o Uključiti vibracionu ploču tela 10 min
o Posle tretmana upražnjavati fizičke aktivnosti kako bi se povećali rezultati
o Ograničiti unos kalorija

Lipo laser je program 100 %

-tno neinvazivnog smanjenja masti, detoksikacije i oblikovanja tela. Napravili smo program za postizanje najboljih rezultata. Važno je da usmerite Vašu pažnju prema odgovarajućem načinu ishrane, načinu života i programu vežbanja i dovedete ih u vezu sa protokolom laserskih tretmana.

Nema hirurgije – * nema bolova *

Lasersko oblikovanje tela omogućava svu efikasnost liposukciju bez operacije, bola i dugog vremena oporavka.

Kako funkcioniše

Laserska energija bezbedno prodire u kožu pacijenata u određenoj talasnoj dužini ( 658 nm ) ciljajući samo masno tkivo ( masti ) ćelija

Masne ćelije su prožete laserskim snopom oslobađajući slobodne masne kiseline ( FFAs ), vodu i glicerol, zajedno ovo jedinjenje se takođe naziva – Trigliceridi.
 
Trigliceridi su obično pušteni iz masnih ćelija kada je telu potrebna energija. Jednom pušten glicerol i slobodne masne kiseline telo koristi kao izvor energije.
 
Masne ćelije se skupljaju rezultirajući značajnim gubitkom u inčima i kada se klijent tretira sa 3 nedelje protokola adipociti će doživeti potpuni kolaps.
 
Vežba u trajanju od 10 min. Na vibracionoj ploči preporučuje se odmah po tretmanu da se sagore slobodne masne kiseline u telu i potpomogne aktiviranje limfnog sistema.

Šta je protokol ?

Preporučen protokol za Lipo Laser je 3 tretmana nedeljno ukupno u trajanju od 3 nedelje. Tretman je 20 minuta po sesiji. Međutim, tretmani se mogu produžiti ukoliko je potrebno za postizanje željenih rezultata. Standardna procedura je da se za 20 minuta oslobađa 40-60 grama masti. Laser mobiliše slobodne masne kiseline i radi u sinergiji sa prirodnim mehanizmima mršavljenja. Prosečan pacijent će videti gubitak masti najviše 3-9 inča po završetku laserske protokola.

Otkud naziv “ laser niskog nivoa “ ?

Razlog zašto se tehnika naziva “ nizak nivo “ je zato što su optimalni nivoi gustine isporučene energije niski u odnosu na druge oblike terapije laserom, za ablacije, sečenje, i termičko zgrušavanje tkiva. Generalno, gustina koja se koristi za laser terapiju niža je od onih koji su potrebne za zagrevanje tkiva, odnosno manje od 100 mV / cm, u zavisnosti od talasne dužine i tipa tkiva.

Da li je nizak nivo terapija laserom naučno dokumentovan ?

Postoje hiljade objavljenih studija koje opisuju pozitivne efekte laserske terapije. Kreću se od studija o pojedinim vrstama ćelija u in vivo studijama, oblasti studijskog raspona od zarastanja rana na mišićno – skeletne probleme.

Koliko duboko u tkivo može prodreti laser?

Dubina prodiranja laserske svetlosti zavisi od mnogo parametara kao što su talasna dužina, snaga, tipa uređaja ( pulsni ili kontinuirani model talasa ). Naša tehnologija pokriva sve ove promenljive da proizvede optimalne rezultate.

Da li laser emituje toplotu ?

Lov Level Terapija laserom je tretman svetlosnim izvorom koji generiše svetlost jedne talasne dužine. Terapija laserom niskog nivoa ne emituje toplotu, zvuk ili vibracije. Umesto da proizvodi toplotnu snagu, laser deluje preko registrovane ne-termičke ili fotohemijske reakcije u ćelijama, takođe se pominju kao fotobiološke reakcije ili biostimulatori.

Dešavanja kada Laser niskog nivoa gustine pogodi potkožno masno tkivo?

Laser ​​preko poluprovodnika -Dioda sa 650 – nm talasne dužine je u stanju da poremeti spoljašnju membranu masne ćelije, izazivajući lipolizu. Posle 4 minuta izlaganju laseru, 80 % od masti oslobađa iz masnih ćelija, za 6 minuta 99% od masti je pušteno iz adipocita. Otpuštene masti se zatim sakupljaju u inrersticijskom prostoru.

Šta se oslobađa kada su adipociti prožeti Laserom?

Voda, glicerol i slobodne masne kiseline ( FFA ) .

Šta su slobodne masne kiseline i glicerol ?

Slobodne masne kiseline su nusprodukti pri razlaganju masnih ćelija i mogu se uporediti ishodom procesa varenja hrane. Opisane su kao slobodne , jer mogu biti transportovane u krvotok bez pomoći drugih nosača. Triglicerid je termin koji opisuje sadržaj tri molekula masnih kiselina i jednog molekula glicerola. Molekul svake masne kiseline je proširen lanac atoma ugljenika i vodonika. Proces hidrolize odvaja masti u dva odvojena jedinjenja , masne kiseline i glicerol. Glicerol ima svojstva slična alkoholu i šećeru, nakon oslobađanja iz masnog tkiva, Glicerol je prošao kroz krvotok i vratio se u jetru za pretvaranje u koristan izvor energije – glukozu. 

Koja je prosečna količina vode, glicerola i masnih kiselina oslobođena tokom laserskog tretmana

Prosečna tečnost oslobođena iz masnih ćelija za svaki molekul triglicerida mobilizovanog je 1 molekul i 3 molekula masnih kiselina glicerola.

Anatomski, gde su masti uskladištene ispod kože ?

Masti se obično čuvaju u potkožnom sloju i nalaze se oko 8 mm ispod površine kože.

Koliko masti je oslobođeno prilikom jednog laserskog tretmana ?

Standardni tretman će otpustiti oko 40-60 grama masti.

Ako se masti oslobađaju u roku od 6 -8 minuta, zašto je vreme tretmana duže ?

Nakon počete hidrolize, neke od masnih kiselina će biti reesterifikovane vratiće se u trigliceride bez napuštanja ćelije masnog tkiva. Dakle , nastavak laserskog tretmana je potreban.

Gde slobodne masne kiseline odlaze?

Kada slobodne masne kiselie jednom napuste ćeliju, one ulaze u intersticijalni prostor . Zatim se apsorbuju u limfni sistem, vezane za albumin preko aferentnih limfnih sudova rastvorene lipazom i ubačene u cirkulatorni sistem , gde ostaci mogu biti obrađeni u jetri ( oksidacija masnih kiselina). Neke od slobodnih masnih kiselina se konvertuju u trigliceride u jetri i bivaju vraćene u plazmu. Nivo izručivanja i metabolički nestanak masnih kiselina iz plazme je poznato da je izuzetno brz pošto je njihovo vreme poluživota u plazmi oko 1 ½ -2 ½ min/s. Slobodne masne kiseline u kombinaciji sa kiseonikom proizvode energiju. Slobodne masne kiseline puštene iz masnog tkiva mogu se koristiti kao izvor energije svugde gde postoji potreba u telu. Krajnje odredište oslobođenih masnih kiselina su mitohondrije ćelija koje zahtevaju energiju. Mitohondrije su moćna kuća svake ćelije.

Gde Glicerol odlazi?

Oslobođen Glicerol nije iskorišten za ponovnu sintezu triglicerida, može brzo da se rastvori u krvi i jednom kada se našao u cirlulaciji prolazi kroz proces razblaživanja. Glicerol će se široko i brzo rastvoriti kroz ukupnu telesnu vodu, nestaje iz krvotoka i izbacuje se iz tela kroz urin. Nivo isporuke i metaboličkog nestanaka glicerola iz plazme procenjuje se na oko 30 minuta. Glicerol se stoga brzo izlučuje u urinu. Pored toga, nakon što je pušten iz masnog tkiva, Glicerol se propušta kroz krvotok za povratak u jetru za konverziju u koristan izvor energije – glukozu.

Da li postoje neki neželjeni efekti ?

Ne, Lipo laser je siguran i efikasan laserski uređaji niskog nivoa za ciljanje više oblasti, masti i smanjuje obim veličine. Međutim laserski zraci se nikada ne projektuju direktno u oči. Preporuka je nositi naočare.

Da li postoje kontraindikacije ?

Kod sledećih uslova: trudnoća, epilepsija, imunosupresivni poremećaji, tiroidna žlezda- disfunkcija, nekontrolisana hipertenzija, Pejsmejker, kancer, bolesti srca ili srčana aritmija, poremećaji jetre ili bubrega. Laserski tretman se ne preporučuje za bilo koga ispod 18 godina starosti.