Tripolar tehnologija – radio talasni lifting

Tripolar

Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavan je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana.
RF tehnologija ima klinički dokazane rezultate u lečenju celulita. Tretmani RF tehnologijom su sigurni, bezbedni, ne zahtevaju dopunske tretmane i ne izazivaju nuspojave. Klinički je dokazana za sve tipove kože jer obnovlja kolagen, zateže i pojačava tonus kože i popravlja ukupan izgled kože. Tripolar nežno i efikasno zateže kožu tela, lica, vrata i ruku.
Tripolar RF tehnologija omogućava tretmane stomaka, zadnjice, butina, ruku, vrata i lica.

Princip rada

Tripolar RF tehnologija selektivno povećava temperaturu masnih ćelija, istovremeno u dubokim i površnim slojevima masnog tkiva. Povećanje metabolizma omogućava oslobađanje i eliminaciju svih masnoća iz masnog tkiva.
Tripolarna RF energija prodire kroz kožu i selektivno toplotno deluje na ekstraćelijski matriks u kome se nalaze kolagena vlakna. Lokalizovana toplota povećava kontrakcije kolagenih vlakana i istovremeno stimuliše povećanje metabolizma fibroblasta koji pak ubrzavaju proizvodnju novog kolagena i elastičnih vlakana. Regeneracija i kontrakcije depozita kolagenih vlakana i elastina zateže kožu koja ima zdraviji i mlađi izgled.

Nakon tretmana efekat je odmah vidljiv jer se koža zateže a celulit se smanjuje i eliminiše.

U medicini se terapija radio frekvencijama (RF) koristi već 30 godina. Upotreba u estetici je aktuelna poslednjih 5 godina. Električna struja se koristi za zagrevanje tkiva u telu. Visokofrekventna električna struja zagreva ćelije kao otpornike. Ova tehnologija je prošla kroz više faza razvoja da bi dostigla sadašnji nivo i kvalitet korišćenja. Tako sada imamo tehnologiju koja deluje istovremeno duboko i površinski na telo, bez bola sa momentalnim efektima.

Tripolar radio frekvencija koja se koristi sa ovim aparatom zagreva vlakna kolagena u slojevima dermisa i hipodemisa. Dolazi do kontrakcije vlakana kolagena što dovodi do momentalno vidljivih rezultata. Narednih dana nakom tretmana, ćelije fibroblasta ubrzano rade i proizvode nove depoe kolagena u koži čime se regeneriše koža i postiže dugotrajan efekat. Znači, nateramo organizam da proizvede nov kolagen u koži koji je najbitniji za mladolik, svež i zategnut izgled kože

Redukcija celulita

RF tehnologija selektivno zagreva masne ćelije, simultano delujući na dermis i hipodermis, što ubrzava metabolizam i olakšava otpuštanje tečne masti iz ćelija. Nakon tretmana i otpuštanja tečne masti, masna ćelija se smanjuje po volumenu, vraćajući kožu gotovo u početno stanje, dajući željeni estetski efekat.

Zakažite sastanak i počnite već od danas gubiti težinu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite zakazati sastanak,
nazovite 060-555-1755.