Vakum

vakum

Tehnika vakum masaže predstavlja mehanički način dreniranja limfnih sudova zasnovan na primeni razređenog vazduha-vakuma. Pored podizanja tonusa tretmanom se postižereaktivacija lokalnih cirkulacija i ishrane kože, poboljšanje kvaliteta kože, poboljšanje vezivo potkožno tkivo. Pod uticajem stvorenog vakuma dolazi do povlačenja odnosno podizanjatkiva i tom prilikom dolazi do usisavanja raznih nečistoća, kao i stimulacije kožnog tkiva.

Vakum je najbezbedniji način da korigujete tonus mišića dokaz za to je i njegova široka primena kako u kozmetologiji tako iu medicini. Tretmani se sprovode u seriji. Broj tretmanaje individualan i zavisi od stanja vaše kože.Kombinacija kavitacija s vakumom nudi brojne prednosti.

Vakum stvara kožni nabor koji seutisne u aplikator što značajno povećava selektivnost i efikasnost terapije.

Ultrazvuk delujesamo u kožnom naboru, pritisak na tkivo je nadgledan i konstantan. Takođe, kombinacija kavitacije ili vakuumske kavitacije sa limfnom drenažom je jedan od preduslova za efikasan učinak. Ovom metodom uspješno se tretiraju regije kao što su stomak, zadnjica, bedra, bokovi, unutrašnje strane kolena, nadlaktice i slično.

Zakažite sastanak i počnite već od danas gubiti težinu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite zakazati sastanak,
nazovite 060-555-1755.