Nega Tela

nega tela

Nehirurški tretmani za smanjenje masnoće

Koristi različite modalitete ciljanja i eliminacije neželjenih masnih ćelija kroz tekuću, a ne hiruršku proceduru. Takođe postoje opcije za redukciju celulita i zatezanje kože.  

Celulit napreduje kroz četiri faze i što pre počnete tretirati svoj celulit, to ćete imati više uspeha.

Nehirurški tretmani za oblikovanje tela u našem salonu uključuju

Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je efikasna neinvazivni metod za razbijanje masnih naslaga i smanjenje celulita. Kada vežba ili dijeta ne pomažu, ultrazvučna kavitacija je najbolji način za rešavanje problema sa celulitom. Ultrazvučna kavitacija je nova tehnologija koja koristi uske frekventne talase da razbije neželjene masne ćelije. Masne ćelije se rastvaraju i apsorbuju u krvotok, a zatim se izlučuju u urinu. Tretman započinje na odabranim delovima tela i vrši se kružnim pokretima aplikatora na izabranoj površini tela. Trajanje tretmana za svaku ciljnu oblast može biti u rasponu od 20 do 30 minuta, u zavisnosti od veličine i debljine sloja masnoća.

Prednosti uklanjanja ultrazvučnog celulita

 • Poboljšava cirkulaciju krvi i limfni sistem
 • Stimuliše elastični efekat teksture kože
 • Bez operacije / Nema bola

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Presoterapija

Prednosti presoterapije – tehnološka evolucija ručne limfne drenaže

Presoterapija može istovremeno uticati na krvnu i limfnu cirkulaciju promovisanjem stimulacije krvnih promena i toksina i ispuštanja otpada. Presoterapija ima direktne i trajne koristi. Pošto je moćnija od ručne limfne drenaže, presoterapija :

 • deluju na edeme,
 • na teške noge,
 • prevencija uvećanih vena
 • poboljšava vensku cirkulaciju
 • aktivira eliminaciju toksina i otpada
 • osigurava prekomernu proizvodnju limfocita
 • Poboljšava zaštitu tela
 • smanjuje celulit

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Lasersko smanjenje masnoća

LipoLaser tretman je revolucionarni laserski tretman za smanjenje masnoća koji vam može pomoći da izgubite neželjene masnoće bez bola.

LipoLaser tretman je najnoviji u laserskoj lipolizi (trenutna razgradnja masnih ćelija). LipoLaser emituje niske nivoe laserske energije, membrane  ćelija su poremećene oslobađanjem intracelularne masti. Tretman za smanjenje masnoća sadrži laserske jastučiće koji sigurno prodiru u kožu i apsorbuju se u masne ćelije. Ova stimulacija otvara pore u masnim ćelijskim zidovima, dozvoljavajući mastima da „izađu“ kroz pore. Ovo dovodi do toga da ćelija gubi svoj okrugli oblik promenom propustljivosti ćelijske membrane.

Trigliceridi se izlivaju iz slomljenih ćelijskih membrana i ispuštaju u intersticijalni prostor, gde se polako transportuju kroz prirodne metaboličke funkcije tela bez štetnih fizioloških efekata.

Tokom tretmana, laserski jastučići se postavljaju na specifična područja koja su ciljana u trajanju od 15 do 30 minuta, u zavisnosti od broja oblasti koje treba tretirati u jednoj sesiji.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Terapija crvenim svetlom

Tretman crvenim svetlom deluje na smanjenje masnoća. Kada je vaše telo izloženo infracrvenom svetlu na određenoj talasnoj dužini, ono apsorbuje ovu svetlost, što ćelijama omogućuje da rade na optimalnom nivou. Crveno svetlo, apsorbovano u telo, otkriveno je da poboljšava zdravlje kože i smanjuje bol. Još važnije, ovo svetlo može pomoći telu da razgradi masnoću mnogo brže i efikasnije.

Naime, na određenim talasnim dužinama, crvena i kratka infracrvena svetlost promoviše proizvodnju ATP u mitohondrijama. Ovaj proces dovodi do toga da ćelije pretvaraju uskladištenu energiju i oslobađaju toksine. Ako ste ikada pokušali da se oslobodite celulita koristeći konvencionalne metode, kao što je vežbanje ili korišćenje gelova, znate koliko je to teško. Kada se koristi uz ostale tretmane celulita, terapija crvenim svetlom može smanjiti obim struka, bedara, kukova i nadlaktica.

Postoje čvrsti naučni dokazi da tretmani mogu da pomognu gubitku težine i da redukuku celulit, sporedni efekt prekomerne težine. Infracrveno svetlo sprečava oticanje tako da minimizira limfno isušivanje; to je ključ za lečenje celulita. Crveno svetlo i bliska infracrvena svetlost promovišu proizvodnju elastina i kolagena. To pomaže u tretiranju oštećenja kože i usporavanja razgradnje kolagena, koji je glavni uzrok celulita.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Radiofrekvencija

RF prodire u slojeve kože selektivnim zagrevanjem kožnog tkiva i ekstraćelijskog matriksa u koje su ugrađena kolagena vlakna. RF tehnologija zagreva kolagenska vlakna, što dovodi do njihovog trenutnog povezivanja. Istovremeno ubrzava proizvodnju novih vlakana kolagena i elastina, što rezultira glatkijim izgledom i mekoćom. Nakon tretmana, veličina masnih ćelija se fizički smanjuje, a povratak kože se približava originalnom obliku, smanjujući pojavu celulita.

Rezultati variraju od osobe do osobe zbog porodične istorije, starosti i različitih tipova kože.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Tripolar

Troslojni RF sistem koristi trofaznu radiofrekvencijsku tehnologiju za prikupljanje masnih ćelija i stimulaciju proizvodnje kolagena u slojevima kože. Kako se uređaj nalazi iznad ciljnog područja, on emituje kontrolisanu energiju kroz tri ili više elektroda. Naš tim može prilagoditi uređaj na osnovu površine koja se tretira.

Zahvaljujući visokoj energiji i fokusiranoj isporuci, rezultati se često mogu videti odmah, ali su često vidljiviji tokom vremena. Pacijenti sa većim problematičnim područjima mogu se podvrgnuti višestrukim tretmanima kako bi postigli optimalne rezultate.

Kako se kolagen regeneriše, možete uživati u dugotrajnim rezultatima. Troslojni RF sistem može adresirati mnoge oblasti, uključujući stomak, bedra, nadlaktice, zadnjicu. Zahvaljujući fokusiranoj i kontrolisanoj tehnologiji, može tretirati i neke od najdelikatnijih područja, kao što su fine linije i bore oko očiju i usana.

Ove neinvazivne tehnike oblikovanja tela mogu se izvesti bez upotrebe anestetika, pružajući optimalnu udobnost uz minimalne neželjene efekte.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Elektrostimulacija

Elektro-stimulacija putem električnih impulsa koje oprema uzrokuje u različitim mišićnim grupama je efikasna u tretiranju svih vrsta celulita. Radimo sa softverom i opremom koja ima personalizovane i specifične programe za celulit.

Zahvaljujući ovim specifičnim programima, stiže se do pogođenih područja, pomažući da se smanji nagomilana masnoća koja se pojavljuje u obliku grube kože. Elektrostimulacija doseže duboke mišiće, gde bi, prirodno ili nekom drugom vrstom treninga, bilo komplikovano doći ili bi to zahtevalo mnogo vremena.

Zahvaljujući ovom sistemu, favorizujete eliminaciju toksina koji uzrokuju stvaranje celulita. Pored toga, stimuliše se venski povratak i proizvodnja kolagena, glatkoća i finiji izgled kože. U principu, sa elektrostimulacijom, moguće je tonirati telo u celini i definisati ga za manje vremena u poređenju sa drugim tipom vežbi.

Takođe je idealan za borbu protiv mekanog ili edematoznog celulita, sam izgled kože će izgledati mnogo bolje. Glatka i tonirana koža vidno smanjuje celulit u vidu kore narandže, čak i ako se ona u potpunosti ne eliminiše. Naravno, ne očekujte rezultate u prvoj sesiji ili ako ne promienite svoje navike u ishrani. Celulit se može tretirati, sakriti, smanjiti ili sprečiti da se poveća, ali to zahteva vreme i trud.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Vakum

Šta je zapravo vakumska terapija?

U osnovi, to je neinvazivna mehanička tehnika masaže koja koristi vakumiranje celulita. Tehnika vakumske terapije pomaže u povećanju protoka krvi i pravi trake na kojima se vidi celulit. Ova tehnika se koristi dugo vremena i pokazala se izuzetno efikasnom u tretmanu celulita!

U osnovi, koža se lagano povlači prema gore usisavanjem vakumom da bi se razbila i oslobodila tvrdog celulita i tvrdokorne masti, podižući mišićni celulit i ohrabrujući protok krvi. Evo nekih uobičajenih ciljnih oblasti:

 • butine
 • kolena
 • zadnica
 • stomak

Vakum takođe pomaže da se uspostavi prirodna elastičnost kože kako bi se ublažila pojava bora i rupa, a koža u području butina i zadnjice. Sve u svemu, vakuumska terapija je jedan od najefikasnijih tretmana celulita.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Vibracioni celulit masažer

Masaža G5 je međunarodno poznato ime za duboku masažu tkiva i kozmetičke pogodnosti za one koji žele da poboljšaju konture kože. Masažer G5 ima različite glave aplikatora, koje kada se nanose i vibriraju pružaju različite tehnike masaže. Kombinujte ovaj tretman sa čistim uljem nosača i rezultati su neverovatni. Masažer se može koristiti zajedno sa brojnim tretmanima smanjenja celulita.

 • Tretmani detoksikacije
 • Limfna drenaža
 • Terapija triger tačaka
 • Spa paketi – Paketi za relaksaciju
 • Terapijska masaža -Relaksaciona masaža

Smanjenje celulita

Ova masaža uključuje upotrebu profesionalnog mehaničkog masažera ​​G5 koji snažno vibrira kako bi stimulisao protok krvi i cirkulaciju. G5 će razbiti tvrdokornu mast u bedrima i na stomaku i smanjiti pojavu celulita. Proizvodi osećaj vitkosti, gipkosti mišića.

 „Koliko će tretmana biti potrebno da se rešite celulita?“ Preporučuje se da imate najmanje jedan tretman nedeljno. Većina klijenata ima vidljivu korist od tretmana nakon treće ili četvrte posete, ali bi trebalo da osetite neposrednu korist nakon prvog tretmana. Svaki klijent je drugačiji i potrebno je malo više tretmana da bi se postigli željeni rezultati. „Da li su rezultati trajni?“

Nijedan tretman neće zauvek promeniti vaš život. Dobra vežba i zdrava ishrana će održati gubitak celulita tokom dužeg vremenskog perioda, ali to obično nije trajno. Dobra ideja je da se tretman održava na mesečnom nivou kada se postignu željeni rezultati.  G5 masaža nije sama po sebi tretman za mršavljenje, ne zaboravite da se na mnogim nivoima treba pozabaviti gubitkom težine i naš konsultant za ishranu može razgovarati o gubitku težine sa vama na holističkoj osnovi.

G5 masažer je fantastičan za smanjenje nakupljanja celulita, limfnu drenažu i detoksikaciju organizma. „Koje su nuspojave?“ Tretman često ostavlja klijentu osećaj opuštenosti, a specifična područja tretirana su posebno topla nekoliko sati. Pošto se stimuliše limfni sistem, preporučuje se da se nakon tretmana rehidrirate i da pijete najmanje 2 litre vode dnevno tokom tretmana. Tečnost će pomoći da se izbace toksini iz tela. Ako ne pijete dovoljno vode, možete se osećati umorno i letargično ili imati glavobolju.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755

Maderoterapija ili masaža sa valjcima

Anti Celulit – Madero Masaža

Terapija valjcima je tehnika koja koristi oblikovane komade drveta kako bi oblikovali telo na željenim područjima, omogućavajući terapeutu da se kreće i odvodi nagomilano masno tkivo. Ova tehnika je superiorna alternativa redovnoj masaži za osobe sa neproporcionalnim, lokalizovanim džepovima tvrdoglavih masti i celulita.

Kako deluje?

Instrumenti za terapiju valjcima pojačavaju razgradnju masnog i vlaknastog celulita, tako da se prirodno mogu eliminisati drugim toksinima kroz limfni sistem.

Tretmani se rade u 10 serija, svaki dan ili svaki drugi dan. Ako postoje osetljivost i bolna područja, prve tri masaže mogu se izvoditi svaki drugi dan, a zatim nastaviti svaki dan. Masaža može trajati od 30 minuta do 45 minuta. Prvih nekoliko masaža može biti bolno, ali nakon njih masaža postaje opuštajuća. Modrice nisu karakteristične za ovu masažu, ali se mogu pojaviti kod onih koji su preosetljivi, u prvim serijama.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zakazati konsultacije, to možete učiniti na tel: 060-555-1755