Miolift lica

miolift

Tehnikom miolifta pojedinačno se obrađuje svaki od oko 30 mišića lica i vrata.Oni se „reprogramiraju“ da ponovo poprime optimalan tonus, primenommikrostruja, tj. električnih struja niskog intenziteta. Ove struje su ispod praganadražaja nervno-mišićnih struktura, tako da se tokom tretmana oseća jedinolaki dodir elektroda na koži.

Mikrostruje deluju u skladu sa biostrujama koje stvara svaka ćelija našeg tela, apresudne su za procese koji se gube starenjem.

Ovim tretmanom se povećava energetska rezerva i sinteza proteina u mišićima,tako da izostaje negativan povratni, „jo-jo“ efekat.Cilj tretmana je poboljšanje tonusa lica, reoblikovanje njegovog izgleda,smanjenje bora, veća čvstina i elastičnost kože, kao i njena sposobnost da zadrživodu i iskoristi aktivne sastojke iz preparata za negu.

Protokol rada podrazumeva seriju od 10-15 tretmana, dva do tri puta nedeljno.Rezultatat u podmlađivanju je dugotrajan i kumulativan, a maksimalan ukombinaciji sa radiotalasnim liftingom tako što delujemo na sve strukture kože,prateća vezivna i mišićna vlakna.

Posle 25. godine koži lica i vrata je potrebna dodatna nega. Molift je profesionalni uređaj za elektroterapiju kože i mišića lica.

Cilj ovog tretmana je

Ø revitalizacija i regeneracija kože
Ø ublažavanje otoka i podočnjaka
Ø ublažavanje bora i ožiljaka
Ø zatezanje mimičnih mišića lica
Ø ubacivanje aktivnih materija (vitamini, kolagen, elastin, hijaluronska kiselina) dublje pod kožu

Miolift se preporučuje kao zamena za skupe i bolne estetske operacije i to jednom mesečno, preventivno protiv starenja kože za osobe od 25 do 35 godina ili kao serija od tri tretmana nedeljno, jednom mesečno za odrzavanje u starosnoj dobi od 35 do 45 godine. Ako imate preko 45 godina onda je preporuka uraditi pet vezanih tretmana u seriji na nedeljnom nivou. Održavanje na mesečnom ili dvomesečnom nivou.

Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana :

  • osvežena i hidratizovana koža
  • povratak boje i jedrine
  • zategnutost sitnih bora
  • smanjeni otoci i podočnjaci
  • ublažene konture lica, mladolikiji izgled

Zakažite sastanak i počnite već od danas gubiti težinu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite zakazati sastanak,
nazovite 060-555-1755.